2015 m. rugpjūčio 23 d., sekmadienis

Konkurencingas Žaidimas: Mangled Metal

Taigi, atėjo laikas aprašinėti turnyrus. Šį šeštadienį vyko Mangled Metal/Tooth&Claw WM/H turnyras. Kad ir koks populiarus šis formatas, supratau, jog jis man po tiek metų nėra prie širdies. Bet žinant šį faktą, turnyras nebuvo blogas.

Žaidimo laukas - paruoštas.



Pirma mano kova buvo prieš Vyta ir jo Orboroso Ratą. Jo grupė konstruktų ir vienas vilkolakis pasirodė ganėtinai pavojingi. Mano armijos pagrindinė idėja buvo pritraukti jo žvėris vieną po kito ir taip sumaitoti juos, bet dėl tam tikrų burtų tai pasirodė bergždžia.

Miškas centre labai kišo koją.
Viskas atrodė blogai iki kol jis nepadarė klaidos, ir nepasijautė per daug saugiai su savo vilkiūkščiu, iškišdamas jį iš už miško be šaknų burtų.

Du sunkieji jack'ai jau sutvarkė Grynakraujį.
Po tokio smūgio, Vytui pradėjo viskas irti ir nukentėjau tik prarasdamas vieną lengvąjį "viščiuką". Po abiejų konstruktų užmušimo pergalė teko man.



Antrame ture gavau Gamblerį ir jo Kadorą. DAR daugiau šarvų, bet šį kartą mano pritraukimo taktika nebuvo kastruojama.

Raudoni super sunkieji artėja.
Šį kartą ištraukiau vieną iš jack'ų be jokiu slėpynių. Mirties Jack'as laisvai sutvarkė priešų sunkūjį, bet šį kartą jo laukė atsakas. Pikti Kadoro jack'ai piktai daužė vargšą mano Mirties Jack'ą, bet kažkaip jis liko gyvas. Ne gana to, vienas iš Gamblerio sunkiųjų sugebėjo susisprogdinti ir man teliko susitvarkyti su vienu likusiu šarvuočiu.

Ne pats geriausias savaitgalis Kadorui.
Kai visa mano komanda sušoko ant rubuilio, iš jo greitai nieko neliko. Smagus faktas: nepraradau nei vieno modelio per šią kovą :")

Tikros Gamblerio Karmagio emocijos.


Trečia kova buvo prieš Batmulį. Jis galejo mane lengviau pasiekt. Jis turėjo Mulgą. Nepavyko pakankamai laikytis atstumo. GG. Va gražūs troliai niekadėjai, vietoj aprašymo kurio iš esmės nereikia :')

Dėdė su lazda - labai au-skauda.
Jie buvo susikabinę rankutėm, kad nepritrauktų žvejai.

Ir va dėl tokių blogų match up kaip Batmos Troliai aš nesu didelis MM mėgėjas. Kai esu įpratęs, jog trečdalis ar pusė mano armijos yra palaikantys būriai ir solo, man eiti į kovą visiškai be palaikymo yra sunku.

Bet turnyras praėjo visai fainai ir vis dar laikausi savo senos geros tradicijos užiminėti antras vietas.

Kartą antras - visada antras.

1 komentaras:

  1. Belieka pasveikinti su antra vieta! :) Gaila negalejau sudalyvauti siame turnyre...

    AtsakytiPanaikinti