2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Karo Mokykla: Bangų Kėlimas

Ateina laikas berniuko gyvenime, kai jis privalo atsiriboti nuo viso savo gyvenimo ir praeiti legendinį "bakalaurą". Tačiau jei esi užsispyręs kaip aš, sugebėsi rasti properšų pavolioti durnių, pastumdyti žaislinius kareivėlius ir dar apie tai parašyti internetinėje paskyroje, kaip įrodymą jog "taip, aš iš tikrųjų nedariau to, kas man yra užduota".

Svarbus žingsnis naujoko gyvenime.

Šis savaitgalis buvo neįprastas keliems naujokams kurie planuoja dalyvauti artėjančiame Steamroller 2016. Vaikai dar nė karto nedažė savo kareivėlių, o štai reikalavimas - jokio nuogo metalo, bent vienas sluoksnis dažų. Pamatęs šią taisyklę, žinojau jog turiu imtis didesniojo brolio vaidmens ir pamokyti bei paskatinti naujokus pasiterlioti su dažais.

Kolega purškalioja dažus.
Taip pat, reikėjo sužymėti miniatiūrų matomumo arkas. Štai šis reikalavimas buvo tai, kas mane labai džiugino. Daugiau nebereikės aiškintis kaip kas žiūri - ar sprendžiant pagal pečius ar pagal galvos pasisukimą. To reikėjo ne tik naujokams, bet ir vienam ilgą laiką žaidžiančiam kolegai, kuriam teptukas deja ne prie širdies.

Darbo vaisiai.
Workshop'as.
Sekančia dieną naujokai prisiminė kaip žaidimas lošiamas. Truputį gaila, jog prieš turnyrus reikia susėsti pažaisti žaidimą ne pabandymui kažkokios naujos taktikos, bet elementariam mechanikų prisiminimui. Tačiau buvau mielai nustebintas, jog tarp atminties pabudinimo mačiau tikrai šiek tiek pažangos iš abiejų žaidėjų.

Norėčiau tokį vaizdą pamatyti dažniau.
Dominyko mobilusis stabdis - alebardininkai.

Luko įvairių dydžių drakonų asortimentas.
Legiono vadė kėblioje situacijoje.

Drakonai su elfas susidūrė ir dėl šiek tiek geresnės taktikos bei apsčių liūdnų metimų iš Legiono pusės, Dominykas ir jo ilgaausiai parodė savo pranašumą bei suteikė man vilčių, jog naujokai galės bent kiek pakraut vidutinio lygio žaidėjams per turnyrą (o jei pasitemps, gal net ir rimtiesiems veteranams).

Telieka laukti turnyro šį Šeštadienį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą