2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Susirėmimas prieš Trolius

Šiandien, kadangi skubu, ilgai netempsiu su aprašymu. Trečiadienio vakarą susitikau su Batma ir jo Troliais. Trasoje toliau lėkė Venetraksas, tik būrys vergų buvo pakeisti į mano mylimas Satikses (Satyxis Blood Witches) ir dar už likusius taškus pasiėmiau 2 vištas (Ripjaws). Niekada nemaniau, kad su Venetraksu į kovą tempsiuosi tiek daug jack'ų. Širdis tiesiog spurdėjo!

Skaitom vienas kito pakitusias korteles.


Taigi, aprašymo formą šiek tiek pakeisiu. Koncentruosiuos labiau į tam tikrų mačo dalių akcentavimą, nei nuoseklų aprašymą.

Galiu pasakyti, pats nepastebėjau kaip gražiai gali veikti Satiksės, kai dabar jų vaiduokliškos galios tapo atakos forma, o ne vienkartiniu, jas vedančios raganos, sugebėjimu. Šiame leidime jos gali ramiai stovėti prieš mano konstruktus, blokuoti juos nuo puolėjų, o praskabiusios pirmą eilę ir tapusios pereinamomis - užleisti kelią jack'ams.

Gal ir ne pačios tankiškiausios, Satiksės dengia jack'us.

Trolių banga artėja.

Pravalius bangą Trolių pėstininkų, puola konstruktai.

Kombinatas pasiruošia štabą griuvėsiuose.
Batmos žvėrys šėlsta. Mulgas toks didelis, kad buvo pakeistas tiesiog baze.

Šie griuvėsiai buvo truputį man per geri.

Man šioje kovoje iš esmės pasisekė dėl priešininko lemtingos klaidos. Užsimetęs ant savęs įvairius kerus, paskelbęs Feat'ą, Batmos varlokas, Madrakas, ruošėsi keliauti per mano armiją iki Venetrakso ir taip kėsinosi jį užmušti. Deja, dėl kovos lauko ir jo pozicijos, tai galų gale pasirodė neįmanoma.

Taip viską subūręs ir išnaudojęs mano priešininkas baigė savo ėjimą. Pasiūliau jam susitarti, jog negirdėjau kaip jis paskelbė savo Feat'ą (nes iš tiesų, nieko tai ir neįtakojo), bet Batma yra kupinas garbės ir sau už tokias klaidas neatleidžia. Gerbiu.


Galų gale, nelabai kas ir liko.
Susitvarkęs su Trolių žvėrimis, artėjau prie bausmės pabaigos. Baudžiau aiškiai už padarytą lemtiną klaidą. Likęs Madrakas buvo kontroliuojamas Sirenos ir jos šešėliais pinančio kardo, kuris sustabdė jį pakelėje, kai varlokas bandė užpulti Venetraksą, kuris labai drąsiai stovėjo tiesiai prieš Madraką.

Žaidimą užbaigiau su vos gyvu Žudiku. Sunkusis Kriksų jack'as, nors ir gerai apkapotas, vis dar turėjo abi rankų ir kortekso sistemas. Lėtai atlinksėjęs prie Trolių varloko, jis trenkė vieną gera kombinuotą smūgį kuris Madrakui paliko 1 gyvybės tašką. Žaidimą konstruktas pabaigė su smūgiu iš ilčių/ragų (kitaip sakant - vienas geras iš galvos).

Kiek gali kainuoti stovėjimas ne vietoje prieš kelis ėjimus.

Visiškai nušluota armija. Trolių gentis įrašyta į juodąją knygą.
Tikriausiai pats mėgiamiausias mano burtas po Galutinio Greičio būtų Mirtingumas. Jį tiesiog ir norisi užkerėti ant visų įmanomų priešininko modelių.

Pasižaidus didesnią kovą, suprantu, kad jei didinčiau armiją iki 75ių taškų, imčiau sunkesnį jack'ą. Tikriausiai vieną iš taip vadinamų krabų, kurie yra, nors ir lėtesni, labiau šarvuoti ir gyvybingesni. Taip pat jie turi daugiau pasirinkimo naikinant pėstininkus. Įpač Akėtojas (Harrower), kuris, kaip užuominą duoda pavadinimas, tiesiog šienauja pėstininkus. Apie jį aprašysiu kai prigausiu jį kuriame nors žaidime.

Dabar reikės šiek tiek pakentėti, kol vėl galėsiu susikauti, bet manau laikas būtų rasti priešininką kuris nėra pagrinde mėsos kalnas. Laikas pasikaut ir prieš pačius Warmachine!

2 komentarai:

  1. Geras reportas, kiek taškų su Batma kariavot?
    Gal kada prieš Khadorą norėtum susikauti? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žaidėm 50. Ir visai būtų nieko, tik žinai kaip ten su manim, tektų važiuoti tau jei nori gaut į kaulus :P

      Panaikinti