2017 m. gegužės 29 d., pirmadienis

Modeliuok.lt miniatiūrų dažymo konkursas

Prieš biskutį daugiau nei savaitę dalyvavau Modeliuok.lt rengiamame miniatiūrų dažymo konkurse. Kadangi buvau apsikrovęs įvairiais darbais, neparuošiau nieko įpatingo būtent šiam konkursui ir į jį pridaviau keletą kadaise dažytų miniatiūrų. Didžioji dalis jų buvo piktieji Warmachine elfai, taip pat prie jų pridėjau ir neseniai dažytą užsakymą. Turiu padėkoti užsakovui, jog jis leido naudoti jo miniatiūrą konkurse.

Prieš 7 metus taip pat dalyvavau šiame konkurse ir kažkokiu būdu sugebėjaua užimti trečią vietą "Beast" kategorijoje su vienu iš Legiono monstriukų. Pagalvojus logiškai, kaip-ir-turėčiau™ būti pažengęs per tuos septynis metus, ir kaip-ir-turėčiau™ paimti bent vieną prizinę vietą. O šansų šį kartą turėjau, įspraudžiau į triks 'wargame' kategorijas po miniatiųrą (ar kelias, kaip 'battlegroup' kategorijoje).

Penktadienio vakare, skubėdamas lyg akis išdegęs, užregistravau savo modelius ir lėkiau atgal į Rikį, nes visą tai dariau darbo metu. Šeštadienį atstovavau Rikį Mind Zone renginyje, o Sekmadienį dalyvavau Magic: The Gathering Game Day renginyje, tad neturėjau laiko pamatyti kitų modelių ir Sekmadieniui einant į pabaigą atvažiavau į konkurso vietą susirinkti šmutkių.

Juokingiausia, bet tuo pačiu metu ir liūdniausia, buvo sužinoti jog sugebėjau paimti po prizinę vietą visose trijose kategorijose.




Sfinksas kažkokiu būdu užėmė antrą vietą 'Beast' kategorijoje.

Atpildo startinė kovos grupė atitinkamai užėmė antrą vietą 'battle group' kategorijoje.


Užsakytas dažymui Visarchas paima pirmą vietą 'single' modelių kategorijoje...
Paprastai reiktų džiaugtis sužinant jog susirenki tiek laurų, bet aš pilnai žinau, jog tarp mūsų karinių žaidimų fanų yra tikrai puikiu ir net geresnių tepliotojų nei aš. Vienas iš jų, Karolis, pelnytai užėmė pirmą vietą Beast kategorijoje su savo TAG'u iš žaidimo Infinity, bet norėjosi pamatyti daug daugiau.

Taigi, manau čia parodysiu kokią velniavą atsivežiau iš konkurso neskaičiuojant susigrąžintų modelių.

Stoveliai stendiniams modeliams, motyvuoja paruošti kažą rimtesnio kitiems metams.
Medaliai ir diplomai. Nors užimtos dvi sidabro vertos pozicijos, medalis tik vienas ¯\_(ツ)_/¯

Blizgūs niekiai kurie dabar guli jau užmirštame stalčiuje.
Už šiuos pasiekimus labiausiai noriu padėkoti Mantui, kuris man sumokėjo pinigų (???), kad nudažyčiau jam šiek tiek kosminių elfų iš WH40K visatos ir tada leido su Visarchu eiti į konkursą.

Man galutinis rezultatas irgi patinka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą